CHP'li üyenin konuğu fuhuştan sınır dışı edilmiş

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 18 Ekim 2008 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'li RTÜK üyesi Dadak'ın otel odasında ?hukuki yardım sunduğu' kadının fuhuştan iki kez sınır dışı edildiği belirlendi.

RTÜK üyesi Mehmet Dadak'ın seminer için gittiği Trabzon'da kaldığı otelde ekstra yatak açtırdığı ortaya çıkan Ukraynalı Ganna Rekstina'ya Trabzon polisi tarafından fuhuş işlemi yapıldığı ve sınırdışı edildiği ortaya çıktı.

CHP kontenjanından seçilen Dadak'ın bir seminer için gittiği Trabzon'da odasına açtırdığı 30 Euro ek yatak ücretini RTÜK'e ödetmek istediği ortaya çıkmıştı. Dadak'ın hukuki danışmanlık için odasına çıkardığını söylediği Rekstina'nın hayat kadını olduğu belirlendi. 1979 doğumlu Gana Rekstina'nın Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alındığı belirlendi. Hakkında fuhuş suçundan işlem yapılan Rekstina'nın doktor kontrolünden geçirildikten sonra yabancılar polisine teslim edildiği ve sınırdışı edildiği öğrenildi. Rekstina'nın daha önce de fuhuş suçundan alındığı ve sınırdışı edildiği belirtilirken isim değişikliği yaparak tekrar Türkiye'ye giriş yaptığının tespit edildiği öğrenildi. ZAFER KÜTÜK

CHP'li üye Ukranyalı kadına hukuki yardım sunmuş

CHP'li RTÜK üyesi, Nataşa'nın parasını Devlete ödettirdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber